Galsterbergalm: Snehové podmienky


Prinášame aktuálne informácie o výške snehu v dolnej stanici aj na vrchole, údaje o poslednom snežení a predpoveď počasia na ďalšie dni. Vieme, koľko zjazdoviek je momentálne otvorených. Máme aktuálny prehľad o snehových podmienkach. A ešte niečo: najnovšie správy z týchto stredísk priamo od našich užívateľov! Náš redakčný tím stále pripravuje tie najaktuálnejšie informácie. Ak nájdeš zastaralé údaje, kontaktuj nás!

Podmienky

  • Posledná aktualizácia: Neznáme Neznáme
  • |
  • Stav: Zatvorené (sezóna ukončená)
  • Začiatok lyžiarskej sezóny (predpoklad): 6/12
  • |
  • Podmienky: Neznáme

Zaznamenané

Predpoveď

  • Čerstvý sneh

    • Streda
      29/10
      0cm
    • Štvrtok
      30/10
      0cm
    • Dnes
      31/10
      0cm
    • Sobota
      1/11
      0cm
    • Nedeľa
      2/11
      0cm
    • Pondelok
      3/11
      0cm
    • Utorok
      4/11
      0cm
    • Streda
      5/11
      0cm
    • Štvrtok
      6/11
      0cm

Skiareál

  • KM zjazdoviek

    Neznáme z 13km

Bežecké lyžovanie

  • Upravené stopy

    Neznáme

Neďaleké strediská

Stredisko Vzdialenosť Čerstvý sneh (24 hr) Výška snehu Počasie Recenzie
Schladming Dachstein - Stoderzinken, AT 5km
0cm
0cm
1°C
0
Hauser Kaibling - Haus im Ennstal, AT 7km
0cm
0cm
6°C
51.2
Ramsau am Dachstein, AT 15km
0cm
30cm
3°C
0
Tauplitzalm, AT 16km
0cm
70cm
5°C
49.6
Regionálne snehové správy: Štajersko

Reklama

Snehové správy a upozornenie na prašan zo strediska Galsterbergalm priamo do tvojho mailu!

Snehové správy a upozornenie na prašan!

Email*
Prihlásením súhlasíš s našimi pravidlami a podmienkami

Reklama

Hotel v stredisku Galsterbergalm

 
Porovnaj ceny
 

Kamery, fotky & videá

Zobraziť všetky

Live kamera

Live kamera

Reklama

Mapa zjazdoviek

Mapa zjazdoviek

Mapa zjazdoviek

AKTUALITY

Zobraziť všetky

Všestranné lyže pre sezónu 2014/15: 27 modelov v európskom skiteste

Malo by byť jednoduché vykrajovať s nimi oblúčiky na zjazdovke, mali by byť stabilné, presné a výkonné, no súčasne by sa mali dať ovlá... Čítaj viac...